Zoals sommige van u wellicht bekend is heeft van 14 t/m 18 maart 2017 in Frankfurt de vakbeurs ISH plaatsgevonden. De ISH is een zeer omvangrijke, internationale, 2-jaarlijkse vakbeurs in Duitsland op het gebied van verwarming en sanitair.

Voor ons was de ISH bovendien weer een geschikt moment om, samen met Sontex, de ontwikkelingen op het gebied van individuele warmtemeting en kostenverdeling te bespreken. Zoals altijd heeft Sontex net als wij overigens een eigen visie op deze markt en de bijbehorende producten. Deze visie zal ook in deze roerige tijden niet veranderen.

U kunt er dan ook zeker van zijn dan wij, ook in 2017, samen met Sontex in Nederland blijven werken aan gezonde groei met hoogstaande, in Zwitserland, geproduceerde producten. Als onderdeel van Sontex internationale strategie zal men, zeer binnenkort, een separate lijn producten gaan leveren met Wireless M-Bus. Dit Wireless M-Bus systeem voldoet aan de OMS richtlijnen. Hierdoor is het mogelijk om apparatuur zoals watermeters, warmtemeters, maar ook de uitleesapparatuur van diverse fabrikanten door elkaar te gebruiken.

Wilt u meer weten over deze, en onze andere producten, dan zien wij u graag terug op onze internetpagina.