Corona Update 05-05-2020

In overleg met onze buitendienst hebben wij besloten om, waar mogelijk, onder strikte voorwaarden onze (herstel)werkzaamheden in de woningen te hervatten.

Voor ieders veiligheid hanteren wij echter wel diverse RIVM richtlijnen. Mocht u van ons een berichtgeving ontvangen voor een gepland bezoek dan is deze voorzien van het actueel door ons gevoerde beleid.

Op deze manier kunnen wij ons conformeren aan de meest actuele omstandigheden rondom Covid19.

Wij vertrouwen op uw steun om onze (herstel)werkzaamheden veilig te kunnen hervatten.

Bij voorbaat bedankt namens de (buitendienst) medewerkers van Technolux BV.

Nieuw coronavirus (COVID-19)

Wie is er niet mee bezig? Het Corona (COVID-19) virus beheerst inmiddels het leven van, bijna, de gehele wereld. Ook wij ontkomen er niet aan om aandacht te besteden aan dit virus en de

Om onnodige verdere verspreiding te beperken heeft de overheid diverse adviezen uit doen gaan. Voor de actuele situatie omtrent dit virus verwijzen wij u via onderstaande link naar de site van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.

https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19.

De aanbevolen maatregelen wat betreft hygiëne e.d. behoren wat ons betreft tot het gebruik van het gezond verstand en waren ook voor dit nieuwe coronavirus, al onderdeel van onze dagelijkse routine. Wat Technolux betreft zijn er dan ook nauwelijks aanvullende interne maatregelen nodig.

Het nieuwe coronavirus zorgt echter wel voor problemen met betrekking tot onze buitendienst. Voor een ieders veiligheid hebben wij dan ook moeten besluiten om onze buitendienst voor onbepaalde tijd stil te leggen.

Onze administratieve werkzaamheden gaan echter, in licht aangepaste vorm, gewoon door.

Laten we er op vertrouwen dat het gezond verstand en voldoende hygiëne binnenkort een einde maken aan dit virus en alle bijbehorende ellende.

Technolux wenst iedereen sterkte en kracht toe in deze moeilijke tijden.

Koos Bok

Prioriteiten stellen

De afgelopen tijd niet is niet lekker verlopen. Schriftelijke afspraken en contracten met externe bedrijven werden regelmatig niet nagekomen of niet worden waargemaakt. Denken dat je iets kunt is heel iets anders dan het ook werkelijk kunnen,

Het gevolg was stress. Niet gelijk natuurlijk maar het komt vanzelf. Je kunt handmatig nauwelijks opwerken tegen geautomatiseerde verwerking. Dit ondanks de jarenlange kennis van onze medewerkers.

Mede door de enorme inzet van mijn collega’s hebben wij kunnen voorkomen dat onze verwerkingstijden niet/nauwelijks zijn overschreden. Je wilt gewoon niet dat de opdrachtgever te veel hinder heeft van jouw problemen. Zelfs niet als je deze problemen onmogelijk had kunnen voorkomen.

Overigens zijn de externe deskundigen nog wekelijks bezig met aanvullende/herstel werkzaamheden. Het oude niveau is bijna weer bereikt maar tot die tijd moeten we nog steeds prioriteiten stellen.

De vernieuwing van onze site heeft echter niet de hoogste prioriteit op dit moment. Goede kostenverdelingen maken is veel belangrijker.

Door de vertraagde modernisering van onze site ontstaan er wel steeds meer ideeën. Nieuwsgierig geworden? Dan bent u van harte welkom om binnenkort onze site weer te bezoeken.

Ik beloof dat wij u geen koekjes op zullen dringen. Dat soort sites zijn er wat mij betreft al veel te veel.

Graag tot ziens.
Koos

Onderhoud en vernieuwing binnen Technolux!

Binnen Technolux hebben we de afgelopen tijd niet stil gezeten. We hebben heel wat veranderingen ondergaan. Aan bijvoorbeeld de infrastructuur binnen het bedrijf hebben wij heel wat vernieuwing ondergaan. Met name de ICT is vernieuwd!

Wij zijn onder andere overgegaan op een snellere internet verbinding (Glasvezel), daarnaast is ook de hardware aangepakt.

En ook is de website vernieuwd! Wij hopen u dus in de nabije toekomst nog beter van dienst te mogen zijn.

Met vriendelijke groet,

Technolux BV

Nieuws van Januari 2018

De medewerkers van Technolux willen langs deze weg onze trouwe klanten bedanken voor de prettige samenwerking in 2017.
Wat ons betreft gaan wij deze prettige samenwerking doorzetten in 2018.
Ook in 2018 zullen wij als zelfstandige kostenverdeelfirma de markt blijven bedienen met mooie producten en een degelijke dienstverlening.

Nieuws van april 2017

Zoals sommige van u wellicht bekend is heeft van 14 t/m 18 maart 2017 in Frankfurt de vakbeurs ISH plaatsgevonden. De ISH is een zeer omvangrijke, internationale, 2-jaarlijkse vakbeurs in Duitsland op het gebied van verwarming en sanitair.

Voor ons was de ISH bovendien weer een geschikt moment om, samen met Sontex, de ontwikkelingen op het gebied van individuele warmtemeting en kostenverdeling te bespreken. Zoals altijd heeft Sontex net als wij overigens een eigen visie op deze markt en de bijbehorende producten. Deze visie zal ook in deze roerige tijden niet veranderen.

U kunt er dan ook zeker van zijn dan wij, ook in 2017, samen met Sontex in Nederland blijven werken aan gezonde groei met hoogstaande, in Zwitserland, geproduceerde producten. Als onderdeel van Sontex internationale strategie zal men, zeer binnenkort, een separate lijn producten gaan leveren met Wireless M-Bus. Dit Wireless M-Bus systeem voldoet aan de OMS richtlijnen. Hierdoor is het mogelijk om apparatuur zoals watermeters, warmtemeters, maar ook de uitleesapparatuur van diverse fabrikanten door elkaar te gebruiken.

Wilt u meer weten over deze, en onze andere producten, dan zien wij u graag terug op onze internetpagina.

Nieuws van augustus/september 2016

De komende maanden leggen wij ons toe op de afronding van ons volledig nieuwe afrekeningsprogrammma. Net als bij de voorgaande versies vind de ontwikkeling volledig in eigen huis plaats. Begin 2017 zullen wij beginnen met het, uitvoerig, testen van onze nieuwe programmatuur. Als alle testen goed zijn doorlopen zullen wij het nieuwe programma in 2017, stapsgewijs, in gebruik gaan nemen.

Met de invoering van onze nieuwe programmatuur zetten wij wederom een stap in de toekomst met ons bedrijf.

Nieuws van juni/juli 2016

Sontex heeft eind juni, begin juli, hun website volledig aangepast. Voor de meest actuele informatie hebben wij een directe koppeling met Sontex.

De afgelopen tijd hebben wij gebruikt om deze directe koppelingen aan te passen en te controleren.