De afgelopen tijd niet is niet lekker verlopen. Schriftelijke afspraken en contracten met externe bedrijven werden regelmatig niet nagekomen of niet worden waargemaakt. Denken dat je iets kunt is heel iets anders dan het ook werkelijk kunnen,

Het gevolg was stress. Niet gelijk natuurlijk maar het komt vanzelf. Je kunt handmatig nauwelijks opwerken tegen geautomatiseerde verwerking. Dit ondanks de jarenlange kennis van onze medewerkers.

Mede door de enorme inzet van mijn collega’s hebben wij kunnen voorkomen dat onze verwerkingstijden niet/nauwelijks zijn overschreden. Je wilt gewoon niet dat de opdrachtgever te veel hinder heeft van jouw problemen. Zelfs niet als je deze problemen onmogelijk had kunnen voorkomen.

Overigens zijn de externe deskundigen nog wekelijks bezig met aanvullende/herstel werkzaamheden. Het oude niveau is bijna weer bereikt maar tot die tijd moeten we nog steeds prioriteiten stellen.

De vernieuwing van onze site heeft echter niet de hoogste prioriteit op dit moment. Goede kostenverdelingen maken is veel belangrijker.

Door de vertraagde modernisering van onze site ontstaan er wel steeds meer ideeën. Nieuwsgierig geworden? Dan bent u van harte welkom om binnenkort onze site weer te bezoeken.

Ik beloof dat wij u geen koekjes op zullen dringen. Dat soort sites zijn er wat mij betreft al veel te veel.

Graag tot ziens.
Koos