Technolux is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in het verdelen van energie/waterkosten bij centraal gestookte verwarmingsinstallaties.

Al vanaf het begin hebben wij gekozen om ons bedrijf persoonlijk te houden door uitsluitend te werken met een klein en hecht team waardoor wij altijd persoonlijke aandacht geven aan uw woon-of bedrijfsobjecten.

Ons primaire doel is nog altijd het verzorgen van een juiste kostenverdeling tegen een redelijke prijs met apparatuur die geschikt is voor de betreffende situatie. Wij zullen nooit in ons eigen belang producten en diensten aanbieden waarvan wij het meeste profijt hebben. De rekening voor al dit moois moet uiteindelijk betaald worden door de bewoner terwijl deze nooit een keuze heeft mogen maken wat er met zijn geld wordt gedaan.

Ook wij verkopen natuurlijk graag aan onze bestaande en nieuwe klanten. Maar dan wel producten en diensten die in het belang zijn voor de bewoners. Wij gebruiken uitsluitend apparatuur van het Zwitserse Sontex waardoor wij een state of the Art oplossing bieden voor het verdelen van de stookkosten. Net als Sontex vinden wij kwaliteit net zo belangrijk als een juiste prijsstelling.

Bij gunning van een opdracht vindt de installatie en registratie van de warmtekostenverdelers altijd plaats door ons vaste team van eigen medewerkers. Al onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van montage en productkennis met als gevolg dat de uiteindelijke verdeling stookkosten die u van ons ontvangt ook beter is.

Hebben wij uw interesse gewekt en/of heeft u vragen of wenst u meer informatie dan zijn wij u graag van dienst. U kunt ons bereiken van maandag t/m donderdag op onderstaand telefoonnummer, of u kunt ons schrijven/mailen op ondergenoemd correspondentie adres.

Met vriendelijke groet,

Koos Bok

Technolux BV
Postbus 267
2990 AG Barendrecht
Telefoon: 010- 2200340
email: koosbok@technolux.nl
www.technolux.nl & www.sontex.nl